Trading algemeen internationaal

AMPATRADING importeert haar goederen vanuit de hele wereld. Wanneer het binnenkomt op een van onze opslaglocaties controleren wij of de goederen zijn voorzien van alle vereiste informatie op de verpakking. Door te werken met vaste transportbedrijf die de kwaliteit het belangrijkst vinden zorgen wij ervoor dat zendingen zo snel mogelijk geleverd kunnen worden.

Italiaanse producten

De Italiaanse keuken is heel populair bij veel huishoudens. En terecht, want wie kan simpele, maar verrukkelijke pasta met enkele ingrediënten zoals olijfolie en Parmezaanse kaas niet waarderen?

Groente & fruit

Groenten en fruit is erg belangrijk voor de gezondheid. Wij doen dan ook altijd ons best om de hoogste kwaliteit groente en fruit voor u te leveren.

Textiel

In het moderne spraakgebruik wordt textiel heel ruim gebruikt: textiel is een materiaal, dat bestaat uit eindloze draden of korte stukjes draad. Textiel is praktisch altijd vervormbaar en kan een-, twee- of driedimensionaal zijn.

Meubels

Iedereen wilt wel een mooie ingerichte kamer. Daarom importeren wij speciaal voor u de beste en mooiste meubilair.

Hout

Heeft u planken nodig voor bijvoorbeeld het verbouwen van woningen? Dan kunnen wij speciaal voor u diverse houten planken importeren.

Houtskool

U vindt bij ons een uitgebreid aanbod vuurgerelateerde producten voor barbecue, openhaard en kachel. Het ruime aanbod is verkrijgbaar in verschillende hoeveelheden, soorten en verpakkingen waardoor we ook voor uw bedrijf de juiste aanmaakproducten in huis hebben.