Marketing

Bij marketing wordt vaak aan verkoop en reclame gedacht, maar dat is slechts een klein deel van het totale vakgebied. Marketing kent naast reclame en verkoop ook deelgebieden als marketingstrategie, marktonderzoek, merkmanagement en online marketing.

Marktonderzoek

U weet niet of er wel genoeg interesse is voor uw dienst of product. Om zekerheid te krijgen, kunt u een marktonderzoek laten uitvoeren. Wij kijken dan naar uw branche, klanten, concurrentie en omgeving.

Dit doen wij voor bedrijven die vanuit het buitenland een bedrijf willen oprichten.

Benelux opererend

Wij importeren en exporteren onze producten via de BENELUX.

Financieel advies

Ben je ondernemer, producent of internationaal handelaar? Wij geven u advies over financiële diensten en de Nederlandse markt en uiteraard overige markten waar wij actief zijn.

Financiering

Financiering is het leveren van kapitaal om zo een bepaalde activiteit te bekostigen. Naast u financieel advies geven kunnen wij ook uw financieringen doen!

Advies

Heeft u advies nodig? Dan beantwoorden wij graag uw vragen en geven wij tips voor uw bedrijf.

Consult

Onze missie is ondernemers, directies en managementteams te ondersteunen bij de financiële bedrijfsvoering van hun organisaties. Met kennis en ervaring helpen onze consultants bij administratieve, financiële en fiscale vraagstukken.